Work Work

Nu sitter jag här på jobbet och har öppet bibblan helt själv efter lunchrasten. Just nu är det tomt, men vi får se hur det blir när eleverna har ätit klart. Jag har knappt en och en halv timme kvar att jobba. Får se om jag svänger förbi hemtex på hemvägen. Jag vill hitta nya påslakan till min säng. För jag fick ta ett ar blå som vi hade hemma tillsammans med ett svart underlakan, så mitt rum ser ut som Linus rum istället för Linnéas. Måste hitta påslakan som inte är så killiga.

Stay Tuned!

Soo cute!

Ungar säger alltid va det tycker, så gulligt!

15 saker du inte visste om mig.

1. Jag kan vika in underläppen så att jag ser ut som en bulldog.
2. Jag kan vissla.
3. Jag har bott i samma förort sen jag föddes........(shit det känns ännu värre när man skriver ner det.... gotta move!)
4. Jag har inte träffat min pappa på ca 5 år.
5. Jag har två småsystrar. (En hel och en "halv").
6. Jag har aldrig varit utomlands , bara rest inom Sverige.
7. Jag har 9 dvd boxar med The Simpsons.
8. Jag älskar tv-spel.
9. Jag gick på buggkurs när jag va liten.
10. Jag kan alla sånger och repliker till Galenskaparnas föreställning "Grisen i säcken".......ja nästan alla iallafall, Let's face it , det är en 3 timmars föreställning.
11. Jag har inte gått på gymnasiet.
12. Jag har ett foto på mig själv och T-Bag (Robert Knepper) från Prison Break. (Togs på sci-fi mässan 2007, han va supergullig och snäll).
13. Har oxå ett signerat foto från Jay Leno som det står "To Linnéa" och hans namnteckning på. 
14. Jag har aldrig använt tampong........(verkar obekvämt).
15. Jag har en kontaktperson (en person som man träffar lite då och då och hittar på ngt kul med). 

Working 9 to 5

Nä, inte riktigt bara 10 till 14... haha...

Efter att ha varit hemma med hosta i en vecka och missat jobbet så ska jag nu tillbaka i morgon. Får se om eleverna(jobbar ju i skolbibliotek) har märkt att jag har varit borta. Jag är ju ganska ny.......förhoppningvis så gör man ju intryck på dem.

Idag har jag inte gjort så mkt. Jag har mest suttit i soffan och slappat. Det har ju regnat hela dagen så det har inte varit så lockande att gå ut. Satt under en filt i soffan och kollade på Simpsons istället.
Simpsons är som en "refuge" för mig. Hur jag än mår så kan jag alltid kolla på simpsons, ibland har jag det på i bakgrunden bara så att jag hör rösterna. Det får mig alltid på gott humör.

Jag har oxå läst lite i min bok som jag köpte för ngn vecka sen; det är mötley crue's biografi " the dirt". Den är faktiskt riktigt bra. Tjock som en tegelsten men.........

This is why I love......

Tattoes!


Snygging?

Jag glömde att visa er bilden som jag tog förut när jag va och färgade håret... e man snygg eller är man snygg? (sminkningen va snygg iallafall)


Såhär ska tango se ut i Let's Dance!

Fuck Carl-Jan.......( nej euw, gör inte det....)..... såhär ska en tango se ut! Go Måns!

Mina nya skor!

Tjena bloggkompisar.

Som ni märker så va det ett tag sen jag skrev. Tiden har bara sprungit förbi och jag har varit hemma och hostat. Så det har inte varit så mkt att skriva om. Men jag ska skärpa mig. Idag åkte jag en snabbis in till stan för att köpa ett par skor som jag hade blivit förälskad i i förrgår. Varför jag inte köpte dem då vet jag inte. Alla som brukar läsa min blogg vet att det inte är ngn modeblogg men jag måste bara visa skorna. De är höga och med snygg platå slua. Skit snyggt till ett par tajta jeans....

( Ni får ursäkta mina fula vita stumpor som syns på bilden)
 



Let's dance summering!



Nu är veckans Let's dance program slut och jag tänkte skriva en liten summering om vad jag tyckte den här veckan. (utan inbördes ordning)

Morgan Alling: Sen förra veckan när han dansade skjortan av de andra deltagarna så hade jag väldigt höga förväntningar. Och jag måste faktiskt säga att Morgan gjorde bra ifrån sig även denna vecka. Han va bättre på Cha-Cha än quickstep men han klarade av dansen helt oki.

Magnus Samuelsson: Magnus va en av de två bästa den här veckan. Jag är fortfarande lika förvånad över hur pass grasiös han kan vara med den där stora kroppen. Go Magnus!

Isabella (Blondinbella) Löwengrip: Jag skrev i ett tidigare inlägg att jag tyckte att isabella va riktigt dålig förra veckan och det står jag fast vid.Men jag erkänner oxå när jag tycker ngn har blivit bättre och det har hon helt klart. Börjar faktiskt se hennes danspotensial.

Carl-Jan Granqvist: Alltså jag undrar bara varför han är med i en danstävling när han inte dansar, han står ju bara där på golvet. Nej, han är inte en favorit.

Harre Aro: Jag måste säga att jag gillar verkligen Hasse som person och som programledare. Men dansa kan han inte.... tyvärr...

Linda Haglund: Hon va inte en favorit men hon förtjänade inte att åka ut lika mkt som Carl- Jan.

Elisabeth Höglund: Jag har väldigt svårt för henne, det är ngnting som irriterar mig men jag vet inte varför. Men när det kommer till hennes dans så kan jag inte säga så mkt, jag tycker inte hon dansar bra men jag tycker inte att hon är helt världelös heller.

George Scott: Jag tycker att han ser så gullig ut när han dansar för att han ser så bortkommen ut. Jag tror att han kan nog ha potensial om han lär sig att inte vara så stel.

Nicklas Wahlgren: Efter att ha tränat i bara 4 dagar så måste jag säga att jag är imponerad. Ser fram emot att se mera av honom i programmet. 

Kitty Jutbring: Jag gillar Kitty som barnprogramledare och jag tycker att hon har cool stil , men....... (som Tony säger) hon kan inte dansa, jag fattade inte att hon kom vidare. Och jag tycker oxå att hon beter sig som ett barn när hon pratar med juryn. Vägra ta deras kritik som råd och försöka blir bättre, istället för att tjafsa emot. 

Magdalena Graaf: Hon va inte min favorit förra veckan och inte den här veckan heller, för att vara ärlig så gör hon inte så stort intryck för att när alla danser va dansade så mindes jag inte ens att hon va med. Och kvällens rumba nummer tyckte jag nästan va lite för sexigt. Visst rumba ska ju vara nästan som ett förspel men det blev nästan bara en massa gnidande. 

Laila Bagge: Vilken quickstep! Hon va helt klart min andra favorit i dag ( tillsammans med magnus). Hon har riktigt bra taktkänsla och dansar med energi. Kan gå långt i Let's Dance. 

DET VA DAGENS LET'S DANCE SUMMERING, VAD TYCKTE NI OM DAGENS PROGRAM! LET ME KNOW!

 

Konstig film.....

Är det ngn annan än jag som inte är ett dugg intresserad av att se filmen: Benjamin Button.
Jag tycker att den verkar helt konstig. Och jag har bara sett en bild.....

Let's dance tankar!

Det finns säkert läsare som inte håller med mig om det som jag kommer att skriva i det här inlägget men jag tänker skriva ändå.
Jag har tänkt lite på förra veckans Let's Dance start. Jag tror att alla hade en tanke om vilka som skulle va bra dansare och vilka som skulle vara stela och utan taktkänsla. Jag måste säga såhär att de som jag trodde skulle vara "dåliga" va dom som va bra och de som jag trodde skulle vara bra va "dåliga". Ta Morgan Alling och Magnus Samuelsson t ex; jag trodde att de skulle vara jättestela och inte kunna dansa alls. Och jag trodde att  t ex Blondinbella skulle va bra. Men Nu måste jag säga att Magnus och Morgan va 2 av de bästa och Blondinbella va riktigt dålig. Hon dansade inte ens, hon gick bara runt på golvet och hade ingen taktkänsla alls. Det känns som att hon höll tillbaka för att hon va sååååå stel. Hon måste bli lite mera mjuk i kroppen och verkligen ta ut rörelserna , inte hålla tillbaka. Jag hoppas inte att hon vinner hela Let's dance bara för att hon är populär bland sina läsare, ska hon vinna så ska det vara för att hon är bra på att dansa. Det är ju trots allt en danstävling!

När man ser Let's dance så visar det ju helt klart att det är "the underdog's" som är bäst.

Gay superhjälte.......



Alltså när jag läste om det här på Aftonbladet så blev jag bara trött. När de skriver en artikel på det där sättet och när Stan Lee ( som skapat massor av superhjältar) säger att de ska skapa en homosexuell superhjälpte så försöker de bara skapa rubriker. Spela roll om en superhjälpte är gay eller inte, det viktigaste är väl hans roll som hjälte inte om han har michael istället för Mary-Jane som partner. Bry er mera om att skapa en bra hjälte istället för att fokusera på hans läggning. Det har väl som sagt ingen betydelse. 

Host och snor!

Nu sitter jag här igen och snoret rinner i näsan och mitt huvud känns som en basketboll. Men jag har bestämt mig för att jag tänker inte vara sjuk. Fast det är lite svårt att tänka så när rummet snurrar runt framför mina ögon. Jäkla syrran som smittat mig! Jag som verkligen vill komma iväg till stan i helgen för att jag såg en nga snygga tröjor på gina tricot som jag vill prova. Så nu blir det mkt förkylnings huskurer tills jag tröttnar på honung och citron. Har ni nga bra tips på hur man blir av med förkylning fort?

Men in uniform!

Jag såg lite på det här nya sjukhusprogrammet på 5an och då kom jag att tänka på det här att många tjejer tyckor om doktorer.Att det är sexigt alltså. Så nu kommer frågan en gång för alla! Är det sexigt med män i uniform?

Jag kan svara på frågan: JA!

Fast jag gillar inte doktorer och brandmän. Jag gillar poliser och marinsoldater.................. sorry......... drömde mig bort ett tag.......

VAD TYCKER NI?



Dagens låt!

Nickelback - Burn it to the ground!


Hej bloggbuddies!

Sorry att jag inte la in nga bilder igår, men jag mådde inte bra.Och så fastnade jag i ett spel som jag håller på med.
Men jag hoppas att jag inte har förlorat mina bloggbuddies! Klippningen och färgningen igår gick bra.

Här har ni en före och efter bild:


Ni får ha lite överseende med den högra bilden, den är tagen med min cam så den är inte så bra.

Kommer att slänga upp en dagens låt alldeles strax.

kram!


Frisörbesök!

Slänger in ett inlägg innan jag drar iväg till frissan om 10 minuter. Det ska bli så härligt, jag ska bli nyfärgad och nyklippt.
Jag lägger upp lite före och efter bilder när jag kommer hem.

Stay tuned!


Zack and Miri make a porno!

Har precis sett klart den här filmen:

Den va såå jäkla rolig, ni måste vara se den. Och den manliga huvudrollsinnehavaren  ( Seth Rogen) är faktiskt riktigt söt bakom de där stora skägget och glasögonen.!

Den här filmen får 4 av 5 möjliga!

Trollkarlens hemligheter

Det här är ju ett program som har sänds förut och fått mycket starka reaktioner från andra magiker. Men det kan man ju förstå när den här trollkarlen i mask avslöjar deras trick.
Ska ni se?


Asperger syndrom, vad är det?

Hej allihopa!

Jag fick tidigare en kommentar från en tjej som heter Karolina som undrade hur min "sjukdom" yttrar sig. Jag ska försöka förklara så kort som möjligt annars kommer jag sitta här till imorgon. ( Jag kommer att förkorta asperger syndrom som AS som det oxå kallas)

Asperger syndrom är ingen sjukdom det är ett funktionshinder. Ni kanske har hört talas om Autism? AS är en lättare version av autism. Som autism light kan man säga. På den här sidan står det lätt förståligt vad AS är. Men jag ska försöka berätta lite hur det är för mig )eftersom alla med AS är olika ,precis som alla människor dvs) .

AS är ett funktionshinder som man är född med det är ingenting som man bara får hur som helst.

Min AS yttrar sig genom att jag har svårt att titta folk i ögonen, koncentrera mig , vara med om förändringar , vara i stora folksamlingar mm.
Jag kan t ex få ångest om jag möblerar om i mitt rum för att jag tycker inte om att saker och ting ändras. Det är ingenting som jag kan styra över det blir bara så. Människor med AS har ofta svårt med sociala situationer. T ex hur man beter sig när man pratar med andra människor och så . Att känna empati är oxå svårt.  Vilket kan leda till att många människor tycker att man är egoistisk bara för att man inte kan tänka sig in i andras situationer.

Någonting som är mkt vanligt bland människor med AS är att man har s.k special intressen. Att man har vissa områden som man intresserar sig xtra för.

Men min AS är ingenting som stör mig speciellt mkt, jag är nästan lite stolt över att ha ngnting som inte så många andra har.

Dagens låt!

Tänkte att jag skulle slänga in en dagens låt. Idag är det:

3 doors down - citizen soldier


Fullgubbar är roliga ibland!

När jag va påväg hem från stan så klev det på en fyllis på tåget. Han och hans "fyllepolare" satt och snackade med allt och alla. Men jag måste säga att han berättade en sak som va rikitgt rolig.

Han berättade att han hade somnat på tåget och vaknat upp typ 5 stationer för sent av att väktare hade petat på honom. De frågade honom om han hade färdbevis och han sa att han inte hade det. De sa då att de skulle tvinga av honom på nästa station och de gjorde de oxå. ( såhär berättade han vidare)

Gubben ba: "Jag ba tänkte hur ska jag komma hem nu? det är ju mitt i natten. Då såg jag en kille som satt på en bänk och väntade på tåget så jag gick dit och han frågade om jag tycker om Vodka och jag sa; ah fan och så fick jag vodka. Sen frågade han om jag gillade Whiskey och det sa jag att jag gjorde och han bjöd på det med. och sen frågade han om jag gillade att röka braj och jag sa att det gjorde jag , då gav han mig en braj oxå. Sen kom tåget och jag och killen klev på och tror ni inte att det är samma väktare på tåget då. Och killen frågade dem hur mkt det skulle kosta för mig att åka hem.... 50 spänn sa dom. Och han bjöd mig på det... Tänk er . han bjöd på både vodka, whiskey , braj och tågbiljetten!"

Det va så roligt när han berättade det sådär, han såg så stolt ut!


Måns i Let's dance.

Jag såg nästan ingenting av säsong 1 av Let's dance. Så jag såg inte så mkt av när Måns Zelmerlöf när han dansade , men jag kan säga att jag förstår varför han vann..

( spola fram till ca 1.36)


Bio och nachotallrik!

Hej allihopa!

Jag kom hem för ca en timme sen och slängde mig i duschen. Så nu är jag fri att sitta här och blogga lite granna.
Jag hade egentligen ingen som helst lust att åka in till stan och gå på bio när jag gick hemifrån på väg till tåget. Men jag tänkte; what the hell.....
De stängde dörrarna precis när jag kom på tåget så jag hittade en plats och satte mig ner för att försöka stoppa hjärtinfarkten som jag höll på att få efter att ha sprungit i rulltrappan. När min andning började komma tillbaka så tog jag upp min mp3 för att lyssna på lite musik. Vad händer då? Jo mp3 jäklen vägrar att sätta på sig. Så jag frågade om råd från syrran som har en likadan mp3 och jag vet att det har hänt henne förut. Hon sa att man skulle trycka på den lilla reset knappen på baksidan. Grejen är ju bara att det hålet som knappen är i är ungefär lika stort som en knappnål. Så jag fick åka hela vägen till centralen utan musik och sen gick jag till Åhlens City för att jag vet att de har en tyg avdelning där. Så jag frågade en tjej om jag fick låna en nål och det fick jag. Så att katastrofen med mp3n löste sig.

Efter det så gick jag till Indiska för att jag skulle kolla efter ett snyggt fat att ha under mina fina ljus som jag fick av mamma i julklapp. Hittade ett skitsnyggt silver färgat fat med mönster på kanterna. Ska visa imorgon.

När jag åkte in till stan så va jag inte säker på om jag skulle gå på bio. Men jag bestämde mig för att göra det och gick upp till sergel och kollade om det fanns nga platser kvar till Yes Man. Men då såg jag att nya Wallander filmen gick samma tid och den ville jag hellre se. Jag har sett alla tidigare filmerna. Så jag gick in och ställde mig i kön och det stod på skärmen att det fanna 5 platser kvar. Så jag hoppades att de inte skulle hinna ta slut innan jag kom fram till luckan. När det va min tur så frågade jag vart de resterande platserna låg ( tycker om att sitta på ytterkant , nära utgången ifall att jag blir för ångestfylld och måste gå ut). Jag fick en plats som va helt perfekt på 5:e raden. Då va det ungefär en timme och 10 minuter kvar tills filmen skulle börja så att jag tänkte att jag går och äter. Men vad skulle jag äta? Jo men självklart ; TACO BAR!  Jag älskar deras nachotallrikar:)
Jag gick dit och åt och det va lika gott som vanligt. Sen gick jag till en ICA butik på Sveavägen och köpte lite godis att ha på bion. Jag har upptäckt att man inte ska ha ngn dricka inne i salongen för att man blir alltid så jäkla kissnödig mitt i filmen och måste sitta och hålla sig. 

Filmen började kl 18.10 och den va faktiskt riktigt bra. Gillar man Wallander så gillar man helt klart den nya filmen oxå ( den heter Hämnden).


Lördag.

Hej bloggkompisar. Nu sitter jag här och dricker ett glas Cola Zero. Har precis dammsugit hela lägenheten, vilket va sådär lagom kul. Men det måste ju göras. Ikväll funderar jag på om jag ska gå på bio, fast min dator vägrar att gå in på sf.se. Jag vet inte varför...:s

Tror att jag ska se Yes Man, ifall jag kommer iväg. Syrran har sett den och hon säger att den är rolig och sevärd. Men vi får se om jag ens kan boka en biljett.

Tack till er som kommenterade igår förresten. Det är så kul att få kommentarer, fortsätt gärna med det...;)

Kramis!


Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig. Det är så kallt hör inne så det ska bli skönt att krypa ner under täcket. Godnatt blogg polare... tack för alla kommentarer!


Lista!

Hittade den här listan hos tobieee.blogg.se och fick låna den... Tack för det Tobieee.

PICK ONE..
1. Pierca näsan eller tungan?
Både och!
2. Vara seriös eller rolig? Beror på situationen.
3. Dricka röd eller grön mjölk? Inget av det, tål inte mjölk!
4. Brinna upp eller drunkna? Fy vilken fråga, inget av det....
5. Umgås med dina fiender eller föräldrar? Med mina föräldrar, iallafall min mamma.

SVARA ÄRLIGT..

1. Tycker du om någon? Ja min familj såklart. Men om frågan betyder om jag är kär i ngn så nej.
2. Sol eller måne? Både och.
3. Vinter eller höst? Höst
4. Vänster eller höger? Politiskt sett - VÄNSTER!
5. Soligt eller regn? Sol!
6. Vaniljglass eller chokladglass? Vanilj!

OM MIG..

2. Hur mycket är klockan just nu? 02.05
3. Fullständigt namn? Linnéa.
4. Vart vill du bo? I Stockholm ,där jag redan bor, älskar den här stan´...
5. Hur många barn vill du ha? Vet inte...
6. Vill du gifta dig? Ngn gång i framtiden så visst!
7. Rullar du spaghettin eller skär du den? Skär oftast men rullar ibland oxå.
8. Har du ätit sushi? Nej, men skulle kunna tänka mig att prova.
9. Favoritglass? Mocca och vanilj.
10. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? Inga just nu, jo kanske en gammal förpackning Havrefras.... fast den har stått ett tag.
11. Humör? Danssugen!

HAR DU... DE SENASTE 24 TIMMARNA:

1. Kysst någon? Nope..
2. Sjungit? Tror inte det....
3. Blivit kramad? Japp.
5. Saknat någon? Vet inte...
6. Dansat galet? Nej.
8. Klippt håret? Nej, men ska göra på måndag.
9. Gråtit? Nej....
10. Ljugit? Minns inte...
11. Blivit kysst? Nej...

GREJER:

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Nej!
2. Har du en hund? Nej :(
3. Tycker du att du är attraktiv? Jo vars , fast beror på dagen.
4. Sover du helst själv eller med någon? Själv...
5. Tror du på spöken? Japp..

Lite bilder från sommaren 07-08

Eftersom det är slaskigt och kyligt ute så tänkte jag att jag skulle lägga in lite bilder som jag tog sommaren 2007 och 2008. Då kanske man känner sig lite varmare.Den första är från 2007 och resten är från i somras.
Grönan

















Danskungen Morgan!

Så va första programmet av Let's dance avklarat. Kul att det är igång igen. Men jag trodde aldrig att Morgon Alling skulle va den bästa i programmet! Go Morgan! Han va den ända förutom Magnus och Mojje som dansade med sin partner och inte bara gick runt. Vem tycker ni va bäst! Om morgan är lika bra på alla danser kommer han ju att vinna garanterat!

Bästa programmen!

Jag hade ingenting att göra så jag tänkte att jag fixar ihop ett collage med mina favorit tv-program. Det är inte alla som jag gillar men nga av favoriterna! Det är:

Criminal Minds
CSI NY
Supernatural
Law and Order- Special Victims Unit
The Simpsons


Vilket program är din favorit?

Redo för avfärd....

Nu ska jag strax ta och dra mig ner mot centrum och fixa det som jag skrev tidigare. Hoppas jag hittar ngt på loppisen. De brukar sälja bra filmer för 10 spänn styck. Det är ju alltid trevligt:)   Jag tänkte ta ett foto där nere så att ni får se hur det ser ut.  Fortsätt gärna att kommentera!

kramis!

Dagens låt!

Här kommer dagens låt som jag lovade.

Nickelback - Next Go Round
 

Vad ska Linnéa göra idag? Och vad gjorde hon igår?

Jo, det ska jag tala om för er. Idag ska jag gå ner till Apoteket och hämta ut ny medicin och sen tänkte jag titta in en snabbis på en loppis som finns nere i centrum, ibland så kan man hitta bra grejjer. Och det va ett tag sen jag va där. Sen senare ikväll så är det ju Let's dance!. Det är såå roligt att det ska börja igen, äntligen en riktigt fredagsunderhållning.

Igår så va jag inne i stan i nga timmar för jag jag hde tänkt att jag skulle kolla runt lite i affärer. Jag tänkte bl a att jag skulle kolla in på NK och se om de reade ut parfymer, de gjorde de förra året och de va ganska billiga då. Riktigt blliga för att vara NK. Jag kan ju säga såhär att NK är inte riktigt min affär. Man känner sig verkligen inte som en i mängden om man säger så. Här kommer jag, en tjej från förorten och går runt bland en massa människor från överklassen. Jag hittade den här bilden;

 

Den röda är jag, och de blåa är alla andra. Det stämmer ju ganska bra för att jag kan tänka mig att jag va den enda sossen där inne!:)
Men jag tänkte att jag ska inte dömma , så jag tog ett varv bara för att titta och gick bl a förbi Burberry. Jag såg en fin halsduk där som jag tittade på prislappen på. Vet ni vad den kostade? 2259:-
FÖR EN HALSDUK!
Det är ju helt galet, fast det som är sjukast det är att det finns folk som köper det iallafall. Vi kan ju säga såhär att jag stannade inte så länge på NK jag drog mig till nga affärer som va mera inom min prisklass. Sen senare när jag gick till Åhlens City så hittade jag en halsduk som såg exakt ut som den från Burberry, fast den här kostade 149:-
Jag kan säga såhär att jag skulle inte köpa en halsduk för 2259:- ens om jag hade pengarna. Inte en chans. Fattar folk hur mkt en tusenlapp är egentligen? NEJ!
Nu ska jag gå och sminka mig lite granna så jag kan via på mig Apoteket , eller ute överhuvudtaget. Tänkte oxå lägga upp en dagens låt, alldeles strax, det va jue ett tag sen.
Hörs snart!

Morbror Jonas!

Idag är det min morbror Jonas födelsedag. Tyvärr lever han inte längre, men jag vill iallafall tända ett ljus för honom!


Expert vitness!

Jag har tänkt på en sak. Jag har världens värsta närminne men ändå så är jag riktigt duktig på att märka detaljer. T ex ... när jag tog tåget hem igår , jag kommer ihåg exakt vad killen som satt mittemot mig hade på sig. Och några andra som satt på tåget oxå. Jag minns t o m att killen mittemot mig hade ett plåster på fingret. Snacka om att jag skulle bli polisens bästa vittne!

Simpsons och Johan Glans!

Hallå bloggkompisar!

Äntligen har mitt paket från Cdon kommit som jag skickade efter förra veckan. Det innehåller : simpsons säsong 11 och Johan glans föreställning på dvd. Alla som känner mig vet att jag älskar simpsons och jag har redan 8 boxar, detta blir den nionde. Och Johan Glans är helt klart en av mina favorit komiker. Han är såååå rolig.

Så jag ska gå och hämta paketet på posten nu. Bloggar när jag kommer hem!

Adios Amigos!

Winter Wonderland!

Här sitter man och äter middag och så tittar man ut genom fönstret och vad ser man? Att snön bara faller ner som ett draperi. kolla:



Det ser inte så mkt ut, men det är typ 2 decimeter. Ser ut som en massa grädde. Superfint!

Jag har ju inte skrivit så mycket idag, så snart så tänkte jag fixa en lite videoblogg, där jag kommer svara på frågor från ngn rolig lista.

Stat Tuned!

Sooo tired! and cold!

Godmiddag alla bloggläsare!
Det är så jäkla kallt här inne så ni fattar inte. Och så är jag sjukt trött. Jag ska gå och lägga mig vid 8 ikväll. Seriöst alltså. Jag ska ju upp 6 imogron bitti...:(

Idag ska jag nog inte göra så mkt. Affärerna är ju stängda och Sverige är dött..... haha......
Måste iväg och handla lite mat däremot. Vilket alltid är kul.....:S

Men vi hörs senare !

Adios Amigos!

Fireworks and the City!

Alldeles nyss hörde jag en massa ljud utanför och jag gick och kollade. Vad tror ni jag ser? nästan vuxna killar som står och skjuter raketer. Jag förstår inte vad det är med killar och raketer. De smäller.... wow coolt......

Imorgon tänkte jag försöka dra mig in mot stan och kanske kolla lite i affärer.....nej just det...... fucking 13 dagsafton, allting är ju stängt......

Jaja då får jag väl åka på onsdag istället. Men jag  vill gärna ha tips på roliga affärer eller bara just din favorit affär.
Jag har börjat tröttna på gamla hederliga H&M.

Tipsa Tipsa Tipsa!

Prenumerera gärna!

Glömde förresten säga att jag har nu gått med i blogglovin' så ni som vill prenumerera på min blogg kan gärna trycka på knappen under länkar!

AJ AJ AJ

Mina tvångssyndrom yttrar sig på olika sett och ett av sätten är att tvätta händerna mycket och det gör att jag får en massa eksem och det svider som 17.

Just nu är mina händer illröda och de svider så att jag håller på att bli tokig. De är kokheta och domnade. Detta är inte bra. Shit svullna oxå upptäckte jag.

Kan ni fatta att min terapeaut bröt min psykolog kontakt! Fuck psykologer!!


Designfixaren Linnéa!

Jag har precis suttit en timme och fixat med en design till en jättegullig tjej som heter Ninni. Hon tycker om Tokio Hotel  bl a. Hon ville egentligen ha neonrosa och svart, men efter ett tag blev det som att titta in i en lampa...... det blev för klart. Så jag föreslog en lite lilarosa färg och den blev skitfin. Jag är faktiskt riktigt nöjd med designen och det verkar som om hon oxå är det.  Kolla gärna in på hennes blogg oxå: ninnisnackar.blogg.se

Förresten ; TACK TILL ALLA SOM HAR KOMMENTERAT! Det är så kul att få kommentarer!

Kramar!

Let's dance!



Snart är det ju dags för Let's dance igen. Det ska blir riktigt roligt. Äntligen kommer det ngn sevärd fredags underhållning igen!
Jag tycker att det ser så kul ut och dansa. Jag har alltid gillat det, jag gick t o m på buggkurs när jag va mindre. Tror ni att de konskaperna räcker för Let's dance juryn? Nope! haha........

Jag såg oxå  att Linda Haglund skulle vara med! Vet ni va? Hon är min gamla gympalärare! Jättesnäll är hon. Om hon dansar lika bra som hon undervisar så kommer hon att gå långt.


Back!

Nu har jag kommit hem igen efter frisörbesöket. Det är ju riktigt kallt ute. Och när jag säger att det är kallt så är det kallt. För att jag fryser inte ofta. Såhär ser jag ut idag:


Shit mina pupiller är ju skit små..... haha..... Men annars blev bilden fin.
Vad ska ni i resten av Svedala göra idag?

Måndag igen!

Ska strax gå till frissan med min mamma. Hon har nack och ryggskador så att hon behöver hjälp där borta. Sen funderar jag på om jag kanske ska gå på bio ikväll. Funderar på att kanske se ; Yes man.
Den verkar ju ha fått bra omdöme.Om jag bara kommer in på sf.se.......den sidan har krånglar sen i natt.
Inte annat så kan man ju åka in till stan och strosa lite bara och kolla i affärer.
Jag hoppades oxå att mina filmer från cdon skulle komma (skickade efter dem i onsdags). De va fortfarande i packningsstadiet stod det på orderstatus. Shit va cdon är sega. Leverenstid: 1-3 dagar..... fuck heller.......

Nu måste jag skynda mig. Men vi hörs senare. Lämnar er med en fin bild så länge. Det är coolt att en bild kan betyda två saker.....


Godnatt!

Nu ska jag gå in och borsta tänderna och sen ska jag krypa ner under täcket. Ska bli skönt, det är sååå kallt här inne.


Varför är jag allergisk?

Varför ska man ha pälsdjursallergi när det finns söta hundar som Asta:

http://www.hundarutanhem.se/Hundarna/Mellanhundar/Asta/



Är hon inte den sötaste?

Vem är Linnéa?

Hej bloggläsare.

Eftersom det nu är nytt år och de förhoppningsvis kommer bli många fler läsare av min blogg så tänkte jag skriva lite om vem jag är.

Jag heter som sagt Linnéa, är 23 år och bor i en förort till Stockholm. Jag bor hemma med min mamma och min syster.
Jag har precis börjat jobba i ett skolbibliotek. Har väl varit där i ungefär 2 veckor. (jobbar tis, ons och tors 10-14).
Jag har Asperger syndrom och tvångssyndrom. Vilket är en stor orsak till att jag vill att bloggen ska bli större. För att folk ska lära sig och få veta mera om sådana "problem". Asperger syndrom är en form av lindrig autism. Om du vill veta mera så kan du läsa vidare här. På grund av mina svårigheter så har det varit väldigt jobbigt för mig att hitta ett jobb. Jag är liksom för "frisk" för att vara på ett jobb med människor som har "riktig autism" och är för "dålig" för att vara på ett vanligt jobb. Man hamnar liksom mittemellan och glöms lätt bort. Det finns knappt nga ställen överhuvudtaget som tar emot vuxna med AS , nästan bara barn eller ungdomar under 18. Men problemen försvinner ju inte för att man blir myndig eller hur?

På min fritid så tycker jag om att lyssna på musik, shoppa, se på tv/film och sitta vid datorn. På grund av min AS så har jag oxå väldigt svårt att hitta vänner och för närvarande så har jag bara en vän och han träffar jag kanske en gång om året för att han pluggar så mkt. Jag tror att det som jag saknar mest i livet är vänner. Det är så tråkigt och ledsamt att sitta hemma varje fredag och lördag. Eller om man ska göra ngt att alltid behöva göra det själv. Om det är ngn som känner igen sig i min situation så får ni gärna skriva en kommentar. 

Men nu börjar jag på kramp i pekfingrarna ( ja ,jag kör pekfingervalsen)... vi hörs senare. Jag är en nattuggla och kommer inte att lägga mig än på ett tag.

Header klar!

Äntligen har jag fått designen som jag vill ha den. Det enda som irriterar mig är att texten borde vara ungefär en mm mera till vänster. Men nu har jag redan gjort om den två gånger och jag pallar inte längre. Hoppas att ni alla har en bra söndag. Idag tänkte jag bara hålla mig inne. Har varit ute både i går och i förrgår. Och det är ju så jäkla kallt idag.
Vad hittar ni på idag?`Sitter ni hemma och tar det lugnt eller flänger ni runt ngnstans?

01-01-09

Hej allihopa!

Jag sitter för närvarande och fixar med designen till bloggen. Nu är ju julen och nyår över så då kan man ju inte ha juldesign längre. Men jag tänkte bara slänga in den här lilla listan innan jag pular vidare med Photoshop.

(snodde listan från Tobias "grymtroligperson.blogg.se......haha)

Årets tv-serie:
Supernatural.

Årets fest: Har inte varit på ngn:(

Årets stilikoner: Vet inte....

Årets stilar: Snyggt och bekvämt.

Årets pryl: Guitar hero och min lilla DVD spelare.

Årets plagg: Min gråa höstkappa från Cubus.

Årets accessoar: Min bruna väska från H&M.

Årets ha-begär: Mkt saker!

Årets stad: Stockholm!

Årets bok: Linda Rosing - Den nakna sanningen.

Årets panik: Att inte ha nga kompisar eller jobb.

Årets sajt: Sidereel.com

Årets film: Nord och Syd (ingen film men serie)

Bästa parfymen: Clinique - Happy heart.

Bästa shoppingen: Finns i Stockholm!

Bästa resa: Har inte rest utanför Stockholm.

Bästa uttrycket: hm.....

Årets drink: Dricker inte alkohol.

Årets artist: Nickelback  ( deras nya cd är sjukt bra)

Årets låt: Kansas - Carry on my wayword son.

Fem saker som förgyllde mitt 2008:
- När syrran och jag va på Grönan.
- När jag va på Skansen.
- Mina biobesök.
- Mina jobbdagar hittills.
- Att jag hittade ett par stövlar som passade.


Det va det, återkommer senare med ny design och nytt inlägg. Kvällen e ung!

RSS 2.0