Musmatta!

Haha nu blev ni lite förvirrade va? Det är inte min personliga musmatta som jag pratar om utan min nya som jag köpte på clas ohlson idag. Jag upptäckte nämligen igår när jag satt vid datorn att jag fick så ont handleden så jag åkte till C. O och köpte en musmatta med handledsstöd:



Den är grymt bekväm att ha armen på:)

Godnatt!

NU GÅR JAG OCH LÄGGER MIG!


Hottest tv-couple!

Alltså serier som Gossip Girl, Gilmore Girls o s v kan slänga dig i väggen! En av de bästa serierna ör helt klart : Queer as folk. Och alla fjant tv-par som Serena och Dan , Rory och Dean and ingenting mot mina nya favoriter.

Världens hetaste och snyggaste tv-par är: Brian Kinney(Gale Howard) och Justin Taylor (Randy Harrison)!
Och vad som gör saken ännu mera beundransvärd är att der är bara Randy som är gay på riktigt, inte Gale. Men den kemin som de har i serien är oslagbar.

chin-bite.jpg image by ellyrianna


Tattoes and dogs!








Idag har jag och min syster varit på den internationella tatueringsmässan i München Bryggeriet. Som ni såg från nga inlägg tidigare så skulle vi dit. Vi träffades på centralen ca kvart i två och åkte vidare till Mariatorget. Det va kul att se hur München Bryggeriet såg ut för att jag har aldrig varit där förut. Det va massor av folk och super coola tatuerare. Jag ska ju tatuera mig i framtiden och syrran är sugen hon oxå, men hon är inte säker på vad hon vill ha. Så vi åkte dit för att gå lite inspiration och för att titta på snygga killar med tatueringar. Finns det ngt snyggare än tatuerade killar?

Sen på kvällen så tog jag en lite promenad med min lilla promenad kompis Cesar.



Jag försökte lära honom ett nytt trick, men jag tror han redan visste hur man gjorde. Duktiga lilla tokstollen!


Vad ska jag göra idag?

Jo, idag ska jag åka in till stan och träffa min kontaktperson Pär. Kontakt person är inte som en "parole officer" , vilket ngn trodde en gång. Nej jag har inte skakat galler! Tur är väl det, I would not do well in prison!

Nej, en kontakt person är en person som jag träffar lite då och då och typ går och fikar med eller ngt. Min kontaktperson heter Pär och han som personal i en skola jag gick på förut. Kul typ med bra musiksmak!

Twitter och språkkundskaper!

Jag har blivit helt såld på twitter. Jag älskar att skiva på engelska och prata engelska oxå för den delen. Det är oxå bra för mig som oftast inte har så mkt att skriva om. Sen kan man ju hålla sig uppdaterad vad alla ens favoritkändisar har för sig. Min favvo just nu är Zak Bagans( från en program som heter ghost adventures).

Testa twitter!


Vart ska jag den 28-30 augusti?


Bilden tillhör : www.stockholminkbash.com

Problem!



Jag satt precis och läste lite på Stina-Lees blogg där folk för nga dagar sen hade skrivit och biktat sig i hennes blogg.
Jag tycker att det är så ledsamt att det är så många ungdomar mår dåligt. Det är allting från; jag är fet, jag har aldrig kysst ngn, jag har varit otrogen o s v.
Jag själv har ju mått mycket dåligt, och gör fortfarande ibland så jag vet hur jobbigt det är. Det är hemskt att det är så många människor som "lider i det tysta" och vågar inte säka hjälp.Idealen i samhällen är ju sjuka. Man ska vara snygg, ha snygga kläder, dricka och allt sånt. Bara mängden alkohol som ungdomar dricker är helt sanslös.
Jag hoppas att fler och fler ungdomar hittar kraften att söka hjälp. Det finns hjälp om man bara vågar.

Underbara Pride!


Igår va det ju dags för årets pride parad och det va lika häftigt som vanligt. Stämningen va på topp och alla dansade och va glada. Jag gick bredvid tåget hela vägen till tantolunden. Musiken va grymt bra och kostymerna oxå. Jag tog en massa bilder och filmade lite, klicka på videon nedan för att känna stämningen!


RSS 2.0