Valborgs PIZZA!

I dag blir det pizza till middag eftersom det är valborg. Man måtse ju festa till det lite. Jag ska som vanligt ta min favorit; capricciosa:)

Jag älskar champinjoner så det ska bli grymt gott:) Vilken pizza är eran favorit?


Vintern rasat ut......

Idag är det valborgsmässoafton. Hoppas att det inte blir en massa fylla idag, Valborg har ju blivit som fyllans födelsedag. Värre än midsommar.
Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Jag vet att jag ska gå till ngn eld men jag vet inte vilken. Den som vi har här i orten där jag bor är helt värdelös. Så jag kanske väljer en annan. Jag skulle genetligen ha åkt till skansen och tittat på deras, men jag har legat hemma med mensvärk i två dagar så jag orkar inte åka ända dit. Vad brukar ni göra på valborg?

Tack förresten till alla som har kommenterat:)

Besserwisser!





Imorse innan jag gick iväg till jobbet va tvn på i vardagsrummet med nyhetsmorgon. Där i nyhetsmorgon satt barn och ungdoms "experten" Louise Hallin.

Jag tycker att hon är så jobbig, hon har en sån där jobbig besserwisser attityd. Jag hatar folk med den attityden. Typ när det ringer en människa och vill ha råd om sina barn och hon svarar som att ; "vadåå, fattar du inte det själv?" eller typ "gör som jag säger annars går det åt helvete.

De borde ta in en "expert" som inte tror att hon är moder teresa.

The new gladiator in town!

Idag åkte syrran och jag en snabbis in till stan för att kolla skor. Hon hittade två par på skopunkten så jag letade reda på ett par oxå , så vi kunde få det billigaste gratis. Jag hittade världens snyggaste gladiatorsandaler. Jag brukar ha så svårt att hitta sandaler men dessa satt som en smäck. Nu får vi bara hoppas att det blir varmt i sommar så att jag kan använda dem. Vad tycker ni? Ni får ursäkta mina fula fötter;)

Hell's Kitchen!

Ett av mina nya favoritprogram är Hell's Kitchen. Gordon Ramsey är en galen typ, men han är en grymt  bra kock.


Är det ngn annan som tittar på det?

Det tar sig!

Hej allihopa:)

Det va jätte längesen jag bloggade, och har pulat med designen ett tag . Men nu börjar det ta sig.

Jag kommer att blogga lite mera senare, ska skynda mig till affären och handla lite grejer.

RSS 2.0