Jeff Dunham - Ikväll!



Ikväll klockan 22.00 kommer showen med en av världens bästa buktalare Jeff Dunham på kanal5.  Ni som inte har sett honom ngngång, titta ikväll. Annars missar ni Jeff och hans kompisar; Peanut, Walter , Melvin , José Jalapeno  och Achmed the dead terrorist.


Bojkotta IDOL!

Äntligen är idol över för den här gången. Jag har iförsig inte tittat men jag är så trött på allt idol "ståhej".
Jag tycker att Sverige ska bojkotta idol nästa år och satsa på ngn annan rolig underhållning. Typ; ta tillbaka det gamla tv programmet; På rymmen, eller Fångarna på fortet.

Det kallar jag fredags underhållning:)

Ombytta roller!

Jag sitter och lyssnar på ljusklipp från Nrj morgon med Knappen och Hakim. De pratade oxå om vad man skulle göra om man vore det motsatta könet för en dag.

Så tjejer, vad skulle ni göra om ni va en kille för en dag?
Och killar , vad skulle ni göra om ni göra om ni va en tjej för en dag?

Jag ska berätta vad jag skulle göra.

Jag skulle kissa stående, gå utan tröja på standen( kan man ju iförsig göra som tjej oxå men då måste man ju va på en speciell strand). Det var nog det...

Dagen idag!

Idag har jag varit nere hos tandläkaren, vilket va sådär lagom kul. Jag lagade en tand. Det gick ganska fort som tur va, men sen gick jag runt med halva käften bedövad i 3 timmar. Undrar hur mkt bedövning de använde egentligen...........*tänker tillbaka*.

Imorgon är det lucia. Fast det känns ju inte direkt som det när man kollar ut genom fönstret. Det har nämligen spöregnat hela dagen. Fast bara det kommer snö till julafton och nyår så får det regna hur mkt det vill nu.

Imorgon tänkte jag dra mig in mot stan om det inte spöregnar då med.

Vad ska ni göra i helgen?

På jobbet igen!

Nu sitter jag här på jobbet igen och läget är lugnt, så jag smyger in ett litet inlägg. Idag jobbar jag till klockan 2. Om jag har tr så får jag öppna bibblan själv på lunchen. Det vore kul.

Jag är oxå klar med alla mina julklapps inköp. Det är sååå skönt. Att inte behöva ha det hängande över sig , och jag är faktiskt riktigt nöjd med alla mina julklappar som jag har köpt.

Är ni klara med era julklappsinköp?

Sitter här och undrar vad det blir för lunch idag. Jag hörde ngt om fisk. Vi får se. Jag hittade en bok här i biblioteket oxå som jag ska läsa lite i nu.

To be continued!

På jobbet

Nu sitter jag och det är ganska lugnt just nu så jag slänger in ett litet blogginlägg. Jag vill ha julklappstips!

tipsa!

Kort inlägg innan jobb!

Skriver bara ett litet snabbt inlägg innan jag ska iväg till jobbet. Det blir min andra dag i bibblan. Så får vi se hur det går. Bussen går om ca 25 minuter så jag måste skynda mig. Skriver sen...

Voluntear work!

Jag har bestämt mig för att jag ska börja hjälpa till i samhället mera. Men problemet är bara att jag inte riktigt vet hur. Jag va ju nere i församingshuset vid kyrkan förra lördagen och hjälpte till med deras auktion. Men jag känner att jag skulle vilja hjälpa till med lite "större" grejjer. Speciellt nu när julen är på väg och det är så många som sitter ensamna och inte har har ngn att tillbringa julafton med. Alla stackars hemlösa t ex.

Ngn som har ngt förslag?

Yawn!

Godmorgon, eller god middag kanske man ska säga. Jag hade sovmorgon idag och det va grymt härligt men jag är fortfarande supertrött. Inte hjälper det direkt att man sitter i ett mörkt rum heller. Jag fattar inte människor som är sådär sjukligt morgonpigga. Det är inte jag! Men på natten däremot. Klockan kan vara 3 på natten och jag kan vara superpigg.

Shit va jag är tråkig. Måste komma på ngnting mera intressant att skriva om. Det är ju inte direkt lättare att hålla sig vaken när man läser det här inlägget.

I'll be back with something more fun!

Dagens låt!

Bad Company - Ready for love


Nu vecka igen!

Nu börjar ännu en vecka. Julen närmar sig med stormsteg.  Det är så mysigt med alla ljus överallt.  Ska snart gå och lägga mig. Men jag upptäckte att jag inte har bäddat min säng ännu. Har ju tagit bort lakanen idag och ska bädda rent. Men jag kan aldrig bestämma mig för vilka påslakan jag ska ha. Jag tänkte oxå lägga in dagens låt innan jag lägger mig. Det va längesen jag gjorde det.  Så stay tuned!

Filmrecentioner


Shit va det va längesen som jag skrev. Jag har hunnit med massor sen sist. Bl a har jag varit på bio tre olika gånger och sett: Patrik 1,5  , Mamma Mia och Vi hade iallafall tur med vädret igen( som jag för övrigt såg idag).
Så jag tänkte skriva en liten filmrecention för varje film.

Den första som jag såg va Patrik 1,5. Den va faktiskt helt oki. Bättre än jag trodde den skulle vara. Den får betyget: 3 av 5.

Den andra jag såg va Mamma Mia. Jag ville egentligen inte sen den från början. ABBA är liksom inte min grej. Jag gillar rock musik jue.Men den va faktiskt riktigt medryckande . Den får betyget 4 av 5.

Och den jag såg idag: Vi hade iallafall tur det vädret igen.  Den blev jag faktiskt lite besviken på. Jag trodde den skulle vara bättre. Den va faktiskt ganska tråkig. Den får betyget: 2 av 5.

Jag vill gärna ha filmtips från läsare oxå . Har ni sett ngn bra film på sistone? Let me know!

RSS 2.0