HELLO SWEDEN!

Jag vet att jag glömde att skriva igår, men jag hade inte datorn på nästan ngnting igår , så det va ingenting personligt jag orkade bara inte.
Jag såg att jag fick en hel den kommentarer på mitt senaste inlägg om Blondinbella. Men det va jag beredd på att jag skulle få. Men alla har ju olika åsikter.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag tänkte åka in till stan egentligen, men det började regna. Och om det regnar här ute så spöregnar det inne i stan. Av ngn anledning är det alltid värre där. Så jag tänkte att jag kanske skulle åka hem till mormor i Bagarmossen istället. Det va längesen jag va där. Det beror iförsig på om hon är hemma. Vi får se.

Vi hörs senare!

Blondinbella



Det här inlägget kommer säkert att mötas av både de ena och de andra åsikterna. Men jag tänker skriva det ändå.
Jag tänker inte sjunka till ngn fjortis nivå och skriva elaka saker, men jag tänker skriva vad jag tycker om hela sveriges favoritblondin.
Det första jag kan säga om Isabella Löwengrip är att hon är totalt verklighetsfrämmande. Jag skulle vilja plocka upp henne som en liten schackpjäs och sätta ner henne i förorten. Utan 3 miljoner i veckobudget.
Hon har ju ingen som helt koll över hur mkt pengar är värda överhuvudtaget. Jag menar, hon beställde 4 par solglasögon är 175;- st. Det blir 700 spänn. Hon köper väskor för över 1000;-. Massor av kläder och andra saker.
Jag menar, jag skulle aldrig köpa en väska för mera än 300;-  och varför ska man kömpa smink från typ Dior eller Lancome när det finns precis lika bra smink inom "normal" budgetnivå. Jag köper mascara för 98:- och puder och sånt från H&M egna märke som kostar 39.90:-.
Hon blir ju totalt bortskämd när hon har så mkt pengar. Hon äter fruktost ute på café flera dagar i veckan, äter på restaurang ofta. Har två bärbara datorer mm. Det är ju helt sinnessjukt. Hon är 17 år. Jag förstår inte ens varför hon är så pass känd som hon är. Hon skriver en blogg om mode och sina inköp och kändismingel. Jag tycker att om man ska bli känd så ska man väl bli det är att man har gjort ngt bra för mänskligheten. Inte tror jag att de hemlösa i Stockholm sitter och läser blondinbella.se och mår mkt bätte.

Dammsuga och Terapi

Nu sitter jag här och är otroligt nyvaken, även fast jag gick upp för en timme sen. Men shit va jag är trött................................................................. oj , sorry somnade till lite.
Idag ska jag iväg på mitt sista terapi samtal som sagt. Jag går där pga av min Asperger syndrom och tvångssyndrom.
Jag hatar terapi men jag vet oxå att det kan vara bra för mig. Fast jag gillar verkligen inte att bara sitta och prata i 45 minuter och speciellt inte med min terapaut. Hon är typ lika rolig som skoskav.
Jag ska vara där klockan 1 så jag ska försöka blogga lite innan det. Nu ska jag gå och dammsuga lite , det ser förjävligt ut här hemma, enligt andra familjemedlemmar....

Check back later!

För smala!!!


Jag tänker nu klaga på alla stövel och boots tillverkare i Sverige. Varför måste alla stövlar vara såååå smala i skaftet. Jag menar ; jag har provat typ 10 par idag och alla va för smala. Jo visst jag är ju lite tjockare än normalt, men man kan ju ha breda vader fast man är smal i kroppen. Jag läste om en tjej som hade en helt normalsmal kropp som hade breda vader och hon kunde inte heller ha nga stövlar. Tydligen är det meningen att vi med breda vader ska frysa om fötterna i höst igen!

Stockholm City och gymmet

Idag har jag haft en "busy" dag, vilket har att göra med att jag inte har hunnit blogga så mkt. Jag har varit inne i stan i nga timmar och kollat runt lite efter en höstjacka och ett par stövlar. Det gick inge vidare. Sen kom jag hem till middagen och det serverades härlig köttfärssås som va kvar sen igår. yummy. Sen nu på kvällen så va jag nere på gymmet och pumpade lite. Sist jag va där va i Januari, kan ni fatta hur längesen. Men eftersom jag påbörjade min bantning igår så ingår ju träning i det.
Det va faktiskt ganska skönt. Man känner sig nöjd med sig själv när man har gymmat, iallafall jag.
Imorgon ska jag på mitt sista terapisamtal på det stället där jag går nu, sen ska de slänga ut mig, bussigt va?
Fucking jäkla läkarvård.....


To be continued

Godmorgon!

Nu sitter jag här och ska strax börja sminka mig lite granna och sen runt lunchtid så drar jag mig in mot City. Ska leta efter en höstjacka och ett par stövlar. Wish me luck Sverige!

I'll check back later!

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig om nga minuter. Ska upp tidigt imorgon och sen ska jag in till stan. Om ni ser mig där så säg gärna hej.

Godnatt och tack till alla som har skrivit kommentarer till mig:)

I loove the Simpsons


Det finns en sak som alltid går hem hos mig och det är Simpsons. Jag kan kolla på samma avsnitt massor av gånger och det kan alltid muntra upp mig. Jag har 7 st dvd boxar och snart kommer den 8:e. Thank you Matt Groening, Sam Simon och James. L Brookes för att ni skapade världens bästa tv-program.

Jaha

Enligt den här artikeln så är glasögon höstens hetaste accecoar. This is my year!


Dagens Låt!


Kiss - Rock and roll all night

Vad gör svenska folket i provrum egentligen?

Titta vad jag hittade i ett provrum inne på H&M häromdagen......


En tampong!!! Tack gode gud att den inte va använd... Vad gör ni i provrummen?

Tvättstuga och Outfit




Tröjan är från Gina Tricot 149:-

Once in a lifetime

Lite senare idag så kommer jag att göra ngnting som jag aldrig har gjort förut och kommer heller aldrig att gör igen.
LÄGGA UPP EN DAGENS OUTFIT!
Anledningen till att jag gör det idag är att jag har min nya tröja på mig och jag tycker att den e så snygg.
Men som sagt det kommer inte hända igen, för att..... ja, jag är 23 år  "afterall".

Laundry Day


Idag är det officiell tvättdag, jag ska springa i tvättstugan och tvätta massor. Det ska bli sådär lagom kul. Men eftersom det är jag som gör av med mest tvätt så är det smällar man får ta. Ska ta lite foton i tvättstugan så ni får se hur det ser ut. Måste fixa ihop det sista nu, bloggar senare!

Dagens låt:)

Pearl Jam - Even Flow
 
Älskar att spela den här i Guitar Hero 3

Snore!

Idag har jag varit helt körd. Jag har typ bara legat i soffan hela dagen. Jag vet inte vad det är men jag har varit så jäkla trött.
Syrran och jag ska strax iväg till videoaffären och hyra lite filmer. Om man hyr 3 st som inte är nyheter så får man ha dem i 2 dagar och det blir bra eftersom det ska bli spöregn imorgon.
Nu orkar jag inte skriva mer så vi hörs senare!

Godnatt igen!

Nu går jag snart och lägger mig igen. Är trött så det ska blir härligt att krypa ner under täcket.  Imorgon ska jag in till stan och köpa ett par nya hörlurar. Skriver imorgon.

Godnatt alla bloggers!


Filmrecention

Som jag lovade så kommer här en liten film recention av filmen som jag såg.

Fimen handlade om en pappa ( tommy lee jones) som får reda på att hans son som är med i armén har försvunnit från sin minitär bas. Så han ger sig iväg för att försöka hitta honom. Han får oxå hjälp av en från början omotiverad polis(charlice theron).

Filmen får en 3a av 5 möjliga.

Back again

Nu har jag käkat middag och jag har även varit iväg och hyrt film. Det blev ngn thriller med Tommy Lee Jones. Den verkar bra, hoppas den är det oxå. Den heter IN THE VALLEY OF ELAH. Ngn som har sett?



Jag återkommer med en film recention senare.

To be continued!


Godmorgon eller godmiddag

Nu sitter jag här , fortfarande isminkad och ej påklädd. Ni vet hur det är att komma igång efter att man har vaknat. Det som man helst vill göra är att krypa ner under täcket igen.
Idag ska jag inte göra mkt alls. Jag ska åka till affären och lämna tillbaka en film som jag hyrde igår, annars har jag inga planer.

Tänkte kanske hyra en ny film, nga förslag? Jag är inte så mkt för drama filmer men action och thrillers går alltid hem.
Lämna en kommentar och tipsa vetja.

Smell ya' later!

Godnatt bloggers!

Ville bara titta in och säga godnatt för att jag ska lägga mig strax.


Jag sätter in den bilden igen bara för att den e så söt och för att det ser ut som mig när jag sover.....

Dagens Låt!



Poison - Talk dirty to me

Promenadkompis!

Jag tycker det är mysigt att gå ut och promenera men det är så trist när man ska gå själv. Syrran hänger med ibland men eftersom hon jobbar och så , så är hon inte alltid hemma. Men nu har jag oxå hittat en ny promenadkompis.
Han heter Cesar och är en fjärilshund. En kompis till våran famlij är Cesars matte och för henne så får jag gå ut med honom när jag vill. Även fast han är en hund så är det mysigt att ha ngn att promenera med. Han är ett trevligt sällskap.Nu börjar han faktiskt att lyssna på mig oxå och han känner igen mig. Ska troligtvis gå ut med honom på måndag igen:)
Lägger in en liten bild på honom:



Peace out!

Tack för en jättebra födelsedag:)

Hej bloggsverige!

Nu är ännu en födelsedag över och så va man 23 år helt plötsligt. Har bara tagit det lugnt och käkat en jättegod middag.
Det blev pannbiff och pommes frites till mat och sen blåbärspaj och vaniljsås till efterrätt:) yummy!
Jag fick oxå superbra presenter.

Jag fick guitar hero 3 av mormor, en bärbar liten dvd-spelare av mamma och en simpsons box av syrran.

Tack allihopa, de a nog nga av de bästa presenterna jag har fått på länge. och tack för en superbra födelsedag:) 


Yey!

 Innan sommaren började så hade jag bestämt att jag skulle göra fyra saker.

- Gå på Grönan
- Gå på Skansen
- Åka in till stan på nationaldagen och gå på bl a hovstallet.
- Gå och titta på Prideparaden.

Jag kom precis på att jag har gjort alla grejjerna så att nu kan jag stryka dom.

- Gå på Grönan
- Gå på Skansen

- Åka in till stan på nationaldagen och gå på bl a hovstallet.
- Gå och titta på Prideparaden.

Yey, jag gjorde alla och hade skitkul!:)


Dagens låttips!

Den gamla klassikern:

Ang. Blondinbellas övergrepp

Eftersom den här bloggen är ganska ny omgjord  så hann jag aldrig kommentera det som hände Blondinbella i Italien.
Jag måste säga att jag tycker först och främst att det som hände va jättehemskt och det ska ingen behöva vara med om. Och Isabella va så ledsen och hon sa i flera dagar att hon inte orkade berätta vad som hade hänt och inte ville prata om det, vilket jag har full repekt för........ men.....

Sen några dagar senare så ser man på Aftonbladets Klicktidningsframsida.........."SANNINGEN OM BLONDINBELLAS ÖVERGREPP".

Och där i stod det xakt vad som hade hänt.... Ursäkta mig Blondinbella men är det inte lite dubbelmoraliskt av dig?
Att först säga att det är för jobbigt att prata om och sen så ser man dig på klicks löpsedel en vecka senare...
Man blir ju lite förvånad. Tänk alla som verkligen inte vågar berätta när det har varit med om ngt sådant, på dem är det ju lite som ett "slap in the face" från ditt håll. Du som kan gå till tidningen.

Ja, man undrar ju  " why the sudden change of heart"...!!??

Inpulsresa

Idag va det meningen att jag bara skulle vara hemma och dammsuga lite och bara göra praktiska saker. Men sen så ringde min mormor och frågade om jag ville möte henne för att hon ville köpa ett par skor åt mig i födelsedagspresent. ( fyller 23 på lördag) Så jag satte mig på första bästa tåg och åkte och mötte mormor i  farsta c. Tänkte att jag inte skulle åka så långt eftersom jag hade en massa att göra hemma.
Det va meningen att hon skulle köpa ett par svarta gympaskor till mig, men jag upptäckte efter ett tag att jag inte är så förtjust i det. Det är snyggt på andra, jag är inte den typen bara. Jag sa att jag ville hellre ha ett spel isåfall.... " guitar hero"

hahaha!!!

Lite dyrt kanske men hon sa att hon skulle betala 500:- kanske och så fick jag lägga till resten själv, det ska jag göra.
Jag köpte iallafall en snygg kofta på H&M och en jättefin väska på Åhlens som jag har spanat på ett tag.
Lägger in bilder sen..

Peace out!

Godnatt Sverige!

Jag ska alldeles strax gå och lägga mig så jag tänkte bara säga ; vi ses imorgon:)


Gårdagens

Igår så va syrran och jag iväg till jysk för att hon skulle handla en ny skrivbordsstol. På vägen dit när vi stod och väntade på bussen så såg vi en sån där kille med perfekt rumpa. Så jag sa till syrran.......

- Är det hemskt om jag vill bita den där killen i skinkan?

Hon skrattade så hon nästan tappade sin glass..

Det är jag det.... jag står för " the comic relief"...... även fast jag ville bita honom i skinkan...:)

När vi sen hade köpt skrivbordsstolen och vi skulle ta taxi hem så kom syrrans gamla ex som bor i området gående och hon ropade till sig honom. Sen när det aldrig kom ngn taxi så undrade vi om han trodde att han skulle stanna vid en annan ingång till centrumet så exet fick hjälpa till och bära.... sry micke!!! haha

Men taxin kom sen till rätt ställe där vi hade stått från början. Bilen hade en buckla i sidan. Jag kunde efter ca 5 minuter i bilen förstå varför.... Shit va han körde fort. Inte råga på det taxichaffisen hade oxå båda framrutorna ner vevade så att det va väldigt blåsigt...... men det va nog bra på ett sätt för att han stank svett...huu....

More deo för taxichaffisar, det ska jag demostrera för den 1 maj!

Europride 2008 bilder!

         
    

Europride 2008



Idag va jag på pride paraden för 2a året i rad. Jag älskar verkligen stämningen och alla är så glada. Även fast jag själv är hetero så diggar jag pride paraden stenårt. Det ända som ja trist va ju att regnet öste ner. Det som va så fint väder förra året.  Men men , det va inte sämre stämning för det. Tyvärr han jag inte se alla ekipage men han väl med typ 90 st av 152.
Jösses....
Jag hade ju gjort upp värsta planen att jag skulle stå på kundgatan , under tak ifall att det började regna och jag kom dit ca 5-10 minuter över ett. Paraden började ju i humlegården kl 1. Men när jag kom till Hötorget så hade redan de börjat gå förbi där , vilket jag tycker va konstigt att de hann från Humlegården till Sveavägen på så kort tid. Så jag satte mig på första bästa tunnelbana och åkte till slussen och ställde mig där.
Jag stod där och väntade i regnet i typ 1 timme innan paraden kom dit. ( de sa att den va en halvtimme försenad). Tur att man hade paraply. Stämningen och glädjen va på topp och jag såg faktiskt en del kändisar oxå. ( Roger Nordin från rixmorronzoo, migrationsministern som jag aldrig kommer ihåg vad hon heter och Mona Sahlin). Det va oxå en hel del snygga brunbrända snygga muskulösa.........bögar .... med.
Varför ska alla som är så snygga vara homo? Det är för att vi tjejer ska dregla över ngnting som vi aldrig kommer att få... haha.

Lägger in lite bilder snart. Ska välja ut nga bara.

Va det nga av er läsare som va och såg på paraden?

Let me know!

To be continued!

RSS 2.0