Iväg mot handen centrum

Jag hinner inte skriva så mkt för som titeln visade så ska jag dra mig iväg mot handen centrum. Ska kolla efter de sista julklapparna och jeansleggings. Skriver när jag kommer hem!

Peace!

Tired to the max!

Klockan är typ 20 i ett och jag sitter här och halvsover, shit va jag är trött! Så måste man till affären och lämna tillbaka de där jäkla filmerna jag hyrde igår. Det regnar ute, som vanligt :(

Kan ngn vrida upp mig lite så att jag kommer igång?


Please stop playing this songs on the radio!

  • Nickelback - Rockstar
  • Beyonce - Halo
  • Pink - Sober
  • Alla låtar från Melodifestivalen
  • Green Day - 21 Guns

    Säkert många flera som jag inte kommer på just nu!



Hot Vampires!

Jag är så trött på alla tjejer som är "förälskade" i Robert Pattinsson. Han är inte snygg! Tacka vet jag ; Spike , Bill och Angel!! Det ska vara MÄN inte pojkar!


tävling på fokis.se

Jag är med och tävlar om en iphone på fokis.se

Bears on ice

Idag när va på väg till Farsta C så passade jag på att läsa Metro. Jag såg en artikel som fick mig att må fysiskt illa. Det handlade om björnar som spelade hockey och åkte skridskor.
Jag visste att björnar används på cirkus i Ryssland och de tvingas att göra en massa tricks, som att cykla, dansa, snurra i ett hjul o s v och jag tycker att det är hemskt nog. Men när jag såg artikeln i Metro och såg den stackars björnen med skridskor och klubba och munkavle (inte bilden nedan) så började jag nästan böla. Det stod i artikeln att i Sverige är det förbudet att använda björnar på cirkus för att de är rovdjur och man får inte ha rovdjur i fångenskap. Men i Ryssland och andra länder är det ganska vanligt. Det stod oxå att en av anledningarna till att vi inte har björnar på cirkus är att det används rätt otrevliga metoder för att träna dessa trixs. Det ryktas bl a om att skötarna/tränarna BRÄNNER björnarnas trampdynor på frambenen så att de är tvingade att stå på bakbenen :(
Det stod att cirkusarna nekat till detta , men jag tror till nästan 100% att det är så bara att de inte vill erkänna det.  NEJ FY FAN!
(detta borde visa att jag är upprörd, för att jag brukar aldrig svära)





Bluegrass


I brist på sysselsättning...

Vad heter du? Linnéa
Vilket stjärntecken? Lejon
Vilket år är du född? 1985
Vart bor du? Haninge
Vad jobbar du med? Ingenting just nu...
Har du någon pojkvän? Nope..
Har du barn? nej
Hur lång är du? 1.67
Hur mycket väger du? Det som vågen visar...
Vad har du för skostorlek? 38-40 beroende på skorna..
Vilken hudtyp har du? Ganska normal
Hårfärg? Brunt
Ögonfärg? Blå
Glasögon? Jao
Piercing / tatuering? Nej, inte ännu... men det kommer ...:P 
Klädstil? Bekvämt och snyggt
Vad använder du just nu för skor? Stövlar och stövletter
Vad har du för klädstorlek? Beror på kläderna..
Vilken mascara använder du? Isadora build-up volume mascara x-tra volume.
Foundation/rounge? Isadora och H&Ms egna märke
Målar du dina naglar? Ja, lite då och då..


Snart är det dags....

Häromdagen när jag va i handen centrum så passade jag på att slinka in på Systemet och köpa lite glögg. Det är ju trots allt inte så länge kvar till jul. Det är helt sjukt va snabbt tiden går. Jag gillar inte vintern men det enda jag gillar med vinten är julen, det är så mysigt. Det tråkiga är bara att det är över så fort, men man tröttnar oxå fort.
Imorgon ska jag in till stan och kolla runt efter lite julklappar. Även om jag inte skulle köpa nga så kan man ju alltid få lite inspiration.


 



Vad tycker ni om julen?

(by the way, jag stöder inte drickandet av alkohol, det är alkoholfri glögg!)


Pablo the pouting chihuahua....

Detta är en video om Pablo, en jättesöt chihuahua som ofta är med i videos på youtube. Han och hans bästa kompis Ramsey ( EN DOBERMANTJEJ!) filmas av sin husse Chad. Det är så gulliga.


Godnatt Sverige!

Ska gå och lägga mig nu, sov ju nästan inget i natt så jag behöver min sömn. Har klarat mig från feber från vaccinationen hittills, men det kan komma efter nga dagar. Men där jag fick sprutan är det en stor bulle och det gör sjukt ont... ouch...Men jag klagar inte, I'm tough!

Gonatt!

My dream dog!

Jag tänkte bara lägga in en bild på en hundras som  jag skulle välja om jag kunde ha en hund:) Men det är bara en av många....



ALASKAN MALAMUTE


Knappen och Hakim!

Jag måste skriva ett litet mini inlägg om programledarna för NRJs morgonshow ; Knappen och Hakim. Jag kände bara att jag va tvungen att skriva att de gör ett grymt bra program och det får mig alltid att skratta. KEEP UP THE GOOD WORK GUYS!




Ny vaccinerad!

Efter att ha köat i 3 långa timmar så har jag nu äntligen fått mitt influensavaccin. Ni fattar inte vilken kö det va, det trodde jag inte. Men nu har jag iallafall fått sprutan och nu kan jag hångla med hur många grisar jag vill:)



(Jag vet att man inte får svininfluensan från grisar, försökte vara liva upp tillvaron)


Nu är jag irriterad!



Jag fattar inte, är det detta som svenska folket vill att deras skattepengar ska gå till? Jag har faktiskt skrivit om detta tidigare för att det redan då gjorde mig irriterad. Ni menar alltså att man ska lägga sina skattepengar på ett ABBA museum när det finns massor av hemlösa bl a som behöver det mera. Jag tror inte att hemlösa mår bättre i sin vardag över att det finns ett ABBA museum i Stockholm. SKIT I ABBA! LÄGG PENGARNA DÄR DET BEHÖVS ISTÄLLET!

 


"Karaktären" - Blondinbella...



Jag satt precis och tittade på Efter Tio och såg en intervju med Blondinbella och Nils. Jag kände bara att jag måste skriva ett inlägg baserat på den intervjun. Jag hade mkt svårt för "bella" förut, men har faktiskt ändrat lite uppfattning. Men det är ju inte direkt så jag kan säga att jag älskar hennes blogg. En sak som irriterade mig va att hon satt och sa att Blondinbella är en karaktär som hon spelar och där vet jag inte riktigt om jag kan hålla med. Hon sa t ex att när hon hade sin 18 års fest på Café opera så va det Blondinbella och inte Isabella som hade festen. Men om jag tycker att BB är inte direkt en karaktär det är en del av bellas personlighet. När man säger karaktär så låter det som en roll hon spelar, men det är ju en del av hennes personlighet som sagt. Alla har vi ju olika personligheter beroende på vad vi gör, så sluta säg karaktär när Blondinbella är en del av dig, Isabella!


Skit internet!

Det måste vara ngt fel på internet anslutningen för det går så sjukt långsamt och Spotify loggar ur hela tiden. Det är grymt irriterande! Ngn annan som har detta problemet?

RSS 2.0