Laptop test!

Som jag berättade om förut så kraschade min dator förra veckan och den är fortfarande inte inte 100% men jag har nu bestämmt mig för att skaffa en laptop , jag är så trött på min stationära dator. Men jag hoppas att den överlever fram till mellandagsrean. Så nu sitter jag och vid min systers jobbdator och provar hur det känns med  en laptop. Jag kan bara säga att jag längtar till mellandagsrean!!


Kommentarer
Postat av: TOBBE

HEJ LINNÉA!

OH JAG HITTADE DIN BLOGG EFTER ATT HA SUTTIT OCH GOOGLAT I SÄKERT 3 TIMMAR!



Kommer du ihåg mig? Tobbe, som slutade innan sommaren. Alltså i söderbymalm. Typ din och Fridas lyckligaste stund ever, haha.

Jobbar du kvar på biblioteket förresten?



SJÄLV SÅ SKA JAG HOPPA AV GYMNASIET. Ska bara gå ut det här året. Fast ska fortsätta plugga, men inte vart som helst, utan i USA. Jag ska gå i någon high school-sak i 9 månader och bo i antingen New York eller Los Angeles (inte bestämt mig ännu och inget bokat). Sedan ska jag fortsätta plugga där eftersom jag ändå ska flytta dit. Blir en massa pengar jag måste betala tillbaka till CSN senare, för jag tar ett lån hos de, men ja, det är väl värt tror jag.



Min syrra har börjat i söderbymalm förresten, i 7b tror jag hon går. I vilken grupp har jag ingen aning om. Jessika heter hon i alla fall, om du bryr dig haha.



Jaja, hare bra och hälsa alla (om du jobbar kvar alltså). Speciellt Christel, saknar henne så mycket att jag gråter mig till sömns varje natt. HAHA. Och Frida såklart, säg att vi inte ens har ett bibliotek på mitt gymnasium. Förfärligt, eller hur? Inga skåp heller för den delen.



Jaja, c'ya l8er alig8er. Du kan svara här i kommentarsfältet, kollar in senare haha. Eller maila mig på mailen jag skrev in i epost-rutan när man skickar en kommentar. Hoppas du orkade läsa!

2009-12-12 @ 01:34:38
Postat av: Smsa Låna

Jag hoppas att du fortsätter med att uppdatera din blogg - den har verkligen potential :D!

2011-07-20 @ 00:18:09
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Din mailadress:(visas ej)

Adressen till din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0